Додај Гас

Сите оние кои имале намера да го купат новиот Volkswagen Golf GTI ќе мора да издвојат дополнителна сума на пари, бидејќи базната верзија на овој hot-hatch ...
сите 11 | | | веќе видена

Сегментот SUV / crossover продолжува да расте во Европа. Во јуни е забележан пораст на регистрациите и покрај слабата побарувачка во Велика Британија, вториот ...
сите 13 | | | веќе видена

next