Додај Гас

Во Источна Европа, минатиот месец биле продадени 382.000 единици Во јуни се продадени 8.401 милиони нови лесни и лесно комерцијални возила ширум светот, објави ...
сите 23 | | | веќе видена

Две сосема спротивни ситуации на патиштата Блиска средба со камион откако мотоциклист ќе биде удрен од позади Блиска средба со карпа која паѓа директно на патот
сите 2 | | | веќе видена

next