Додај Гас

И покрај штетната емисија од патничките автомобили, многу германски градови се двоумат дали да ја забранат употребата на дизел возила во своите средини. Сепак, ...
сите 12 | | | веќе видена

Програмата анализира фотографии направени со камера прикачена на возило и oзначува дупки, пукнатини и други неправилности на патот Летниот период е време кога ...
сите 5 | | | веќе видена

Во повеќето случаи противпожарните камиони се спори и неатрактивни, а возењето по непристапен терен дефинитивно не им е јака страна. Меѓутоа Mercedes-Benz ...
сите 5 | | | веќе видена

Потрошувачката на гориво се определува индиректно, врз основа на информациите од сензорот што ги следи параметрите за возење, а „непрецизноста“ е да се намали ...
сите 3 | | | веќе видена

next