Дневник

Преку одржување традиционални средби на верскиот празник Духовден иселените жители на прилепското село Лопатица собираат пари и за обнова на месната црква за и ...
сите 12 | | | веќе видена

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски смета дека нападот врз поранешниот министер за здравство Никола Тодоров е резултат на негативната кампања што ...
сите 15 | | | веќе видена

Оценување на законитоста на членови од Законот за шумите, од Законот за здравственото осигурување и одлуката за бесплатен превоз на студентите, односно ...
сите 13 | | | веќе видена

За само неколку минути во саботата вечерта во центарот на Лондон беа убиени седум, а ранети 50 лица. Сведоците вчера детаљно раскажуваа како се одвивале ...
сите 59 | | | веќе видена

Нов Јужен Велс, најнаселената држава на австралискиот континент, ги зголемува за повеќе од двојно даноците за недвижностите што ги купуваат странци. Мерката е ...
сите 4 | | | веќе видена

Вкупно 67 проекти од водоводната и канализациската инфраструктура се завршени, а уште 20 се во тек на изведба. Сите се реализираат со средства од Европската ...
сите 16 | | | веќе видена

next