Тимот на „Види Вака“ ја доби наградата „Гласник на невидливите“ за документарниот филм „Собирачи“. Оваа награда е благодарност за новинарите кои пишуваат за ...
сите 2 | | | веќе видена

20ина ракотворци-хуманитарци во соработка со Црвениот крст на Град Скопје и Капитол Мол организираат хуманитарен базар. Собраните средства ќе бидат наменети за ...
сите 17 | | | веќе видена

Деновиве од печат излезе најновата книга на проф. Д-р Стефан Влахов Мицов насловена „Македонската агонија и излезот од неа“. Таа е своевиден продолжеток на ...
сите 4 | | | веќе видена

next