Претседателката на Форумот на жени на СДСМ, долгогодишна активистка, стопанственик и легенда на македонската музика и култура, Цветанка Ласкова е именувана за ...
сите 26 | | | веќе видена

Прашање од два долари е кој ги креира сега политиките во ВМРО-ДПМНЕ. Таква конфузија во ставовите, во изјавите, во концепциите, во перцепциите на настаните што ...
сите 154 | | | веќе видена

По долго размислување, во согласност со препораката на раководството на “Достоинство“, откако го известив врвот на коалицијата “ВМРО за Македонија“, одлучив да ...
сите 20 | | | веќе видена

Пожари се шират речиси низ сите делови на Македонија. Последниот пожар кој вчера изби на Матка, денеска е локализиран. Според информациите на Центарот за ...
сите 341 | | | веќе видена

Драган Јованов е именуван за посебен советник за екологија и просторно планирање на Претседателот на Владата на РМ. Роден во Скопје, основно училиште завршува ...
сите 11 | | | веќе видена

Изјава на министерот за земјоделство,шумарство и водостопанство Љупчо Николовски: Со новиот Правилник што го донесе Хрватска за увоз на овошје и зеленчук, ...
сите 172 | | | веќе видена

Министерството за труд и социјална политика ги потсетува работодавачите на нивната обрска за почитување на препораките за заштита на работниците, а во врска со ...
сите 155 | | | веќе видена

next