Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и надлежните министри од Босна и Херцеговина Мирко Шаровиќ , од Република Србија Расим ...
сите 83 | | | веќе видена

Јован Деспотовски е именуван за директор на Фонд за иновации и технолошки развој. Деспотовски е дипломиран економист, долгогодишен член на раководството на ...
сите 6 | | | веќе видена

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство распишува два јавни огласи за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост. Едниот ...
сите 26 | | | веќе видена

Со усвојувањето на Законот за употреба на јазиците се унапредува употребата на јазиците на сите заедници во Македонија. Сите одредби во законското решение се ...
сите 144 | | | веќе видена

next