Бизнис 24

Симбиоза помеѓу земјоделството и туризмот Разнообразното влијание на туризмот врз економскиот развој и врските со останатите дејности на стопанството, е ...
| | веќе видена

Динамиката на надворешната трговија и економскиот раст Врската помеѓу надворешната трговија и растот е една од омилените академски теми на економистите. Не е ...
| | веќе видена

Во дамнешната 1952 година, Хрватска имала околу 500,000 вработени, а невработени само 14,000, додека останатите беа на селските, семејните имоти или во ...
| | веќе видена

Нови детали за скандалот со системите за наводнување (3) Реконструкцијата на хидросистемот „Брегалница“ може слободно да се каже дека е само козметичко ...
| | веќе видена

next