Банкарство

Во периодот од 6 февруари до 6 март 2019 година, македонскиот портал за информатичка и комуникациска технологија IT.mk спроведе опсежна анкета за состојбата на ...
сите 4 | | | веќе видена

НЛБ Банка со задоволство ги известува своите клиенти – физички и правни лица дека после неколку месечни интензивни подготовки за првпат во Македoнија ја ...
сите 10 | | | веќе видена

Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите клиенти дека почнувајќи од 06 јули ќе наплаќа надомест за водење на неактивни сметки со мало салдо до 300 ...
сите 4 | | | веќе видена

Денеска во Битола СН Осигурителен Брокер АД Битола отвора нов мултифункционален комплекс „СН СООБРАЌАЕН ЦЕНТАР”, единствен од ваков тип на територијата на ...
сите 11 | | | веќе видена

НЛБ Банка, како иновативна и современа банка, која е во чекор со светските трендови, ја прошири својата понуда со уште еден канал за комуникација и од денес е ...
сите 13 | | | веќе видена

Меѓународен Балкански универзитет и Халкбанк АД Скопје со цел да помогнат во едуцирање на младите создадоа заеднички производ – Студентски кредит со 0% камата ...
сите 9 | | | веќе видена

Охридска банка Сосиете Женерал воведува промотивни услови на кредитите наменети за физички лица. Станува збор за промоции со кои се олеснува аплицирањето и ...
сите 10 | | | веќе видена

Премиерот Зоран Заев, министерот за финансии Драган Тевдовски и директорката на УЈП, Сања Лукаревска, денеска го најавија стартот на проектот за поврат на 15 ...
сите 222 | | | веќе видена

Министерот за финансии, Драган Тевдовски заедно со премиерот Зоран Заев и директорката на УЈП, Сања Лукаревска, денеска го најавија стартот на ...
сите 230 | | | веќе видена

Премиерот Зоран Заев, министерот за финансии Драган Тевдовски и директорката на УЈП, Сања Лукаревска, денеска го најавија стартот на проектот за поврат на 15 ...
сите 238 | | | веќе видена

Пензиските фондови на Триглав Пензиско друштво АД Скопје се новите членови во семејството фондови на кои банка чувар на имот е Комерцијална банка АД Скопје. Во ...
сите 17 | | | веќе видена

Годинава ја имаме честа да бидеме домаќини на Состанокот на Конституенцата на Меѓународниот монетарен фонд (ММФ) и Групацијата на Светската банка (СБ) во ...
сите 70 | | | веќе видена

Во изминатиов период се запознавме со еден интересен и нов “лик”. Можеби и Вие сте ги забележале зелените интересни билборди со робот кој Ви вели ЗДРАВО! ...
сите 16 | | | веќе видена

next