Банкарство

ТТК Банка АД Скопје ги известува своите почитувани клиенти дека од утре 2.6.2020 година (вторник) ќе започне со исплата на паричните права од социјална заштита ...
сите 65 | | | веќе видена

Согласно моменталните случувања со пандемијата на Корона вирусот, со цел да излезе во пресрет на потребите на своите клиенти, НЛБ Банка од 2.6.2020 година ...
сите 65 | | | веќе видена

Од вторник, 2 јуни 2020 година, Комерцијална банка АД Скопје ќе врши исплата на парична помош од социјална и детска заштита за месец мај на корисниците кои ...
сите 65 | | | веќе видена

Собранието на акционери на Стопанска банка АД Скопје, на седницата која треба да се одржи тековниов месец, ќе гласа за Предлог-Одлуката за употреба и ...
сите 9 | | | веќе видена

Директорката на Управата за јавни приходи, Сања Лукаревска на својот Фејсбук профил соопшти дека е позитивна на коронавирусот, а се тестирала откако имала ...
сите 292 | | | веќе видена

Стопанска банка АД – Скопје ги информира своите почитувани клиенти дека исплатата на средствата за социјална заштита ќе се врши во периодот од 02.06 ...
сите 65 | | | веќе видена

Собранието на акционери на Централна кооперативна банка АД Скопје, на седницата одржана на 29.05.2020 година, донесе Одлука за употреба и распределување на ...
сите 9 | | | веќе видена

Министерката за финансии Нина Ангеловска соопшти дека оваа недела, веднаш штом ги добијат листите со корисници, банките ќе започнат да ги издаваат платежните ...
сите 94 | | | веќе видена

Со станбениот кредит на Стопанска банка а.д. Битола имате можност лесно да ги остварите вашите желби и да ја искористите одличната понуда со услови кои ...
сите 65 | | | веќе видена

Станбениот кредит со фиксна каматна стапка за 7 години на УНИБанка се карактеризира со максимален износ кој зависи од кредитоспособноста на клиентот во висина ...
сите 65 | | | веќе видена

ПроКредит Банка во својата понуда наменета за физички лица има одличен кредит наменет за инвестирање во станбен и деловен простор. Максимален износ на кредит: ...
сите 65 | | | веќе видена

Станбениот кредит на ТТК Банка е наменет за вработени во редовен работен однос на неопределено или определено време (само ако договорот се обновува непрекинато ...
сите 65 | | | веќе видена

Денарскиот станбен кредит од Комерцијална банка е наменет за кредитоспособни физички лица во редовен работен однос во јавната администрација или во фирми ...
сите 65 | | | веќе видена

Со станбениот кредит на Охридска банка сега имате можност лесно да ги остварите вашите желби и да ја искористите одличната понуда со олеснителни услови, која ...
сите 65 | | | веќе видена

next