Банкарство

Потрошувачки кредит со грејс период од 6 месеци и со каматна стапка од само 5% фиксна за првите 2 години е новиот производ на Халкбанк АД Скопје со кој банката ...
сите 57 | | | веќе видена

На 21 септември, во дворот на Магазата на градскиот плоштад Магнолија во Битола беше одржан настан на кој деца од 3 до 6 годишна возраст преку цртеж, дружба и ...
| | веќе видена

НБРСМ е независна институција којашто има законски мандат да придонесува кон одржување на финансиската стабилност и да ги штити интересите на депонентите. ...
сите 33 | | | веќе видена

„Банкарскиот систем е стабилен, има капацитет да ја поддржи економската обнова по ефективното управување со ковид-кризата и ќе биде еден од основните столбови ...
сите 34 | | | веќе видена

Стопанска банка АД Скопје ги известува своите соработници дека поради престанување на важноста на владината Уредба со законска сила за примена на Законот за ...
сите 3 | | | веќе видена

ПроКредит Банка како општествено одговорна компанија поставува високи стандарди во работењето во поглед на влијанието врз животната средина. Поради тоа, ...
сите 11 | | | веќе видена

Довербата во домашниот финансиски систем е висока и во споредба со минатата година останува на високо непроменето ниво , потврдуваат резултатите од годишната ...
сите 27 | | | веќе видена

Ассеко СЕЕ доби комплексен проект во Шпаркасе Банка Македонија АД Скопје со чија имплементација се очекува две од најдобрите пет банки во Северна Македонија, ...
сите 55 | | | веќе видена

Шпаркасе Банка Македонија ги известува сите деловни партнери и соработници дека Уредбата со законска сила за примена на Законот за данокот на додадена вредност ...
сите 6 | | | веќе видена

Следејќи ги потребите и барањата на своите клиенти, банката креираше понуда за нов поволен станбен кредит со фиксна каматна стапка за првите 10 години, ...
сите 26 | | | веќе видена

Во насока на точно информирање на јавноста, имајќи ги предвид невистинитите информации коишто во изминатиот период во неколку наврати беа пласирани во врска со ...
сите 38 | | | веќе видена

next