Банкарство

Во правец на својата посветеност за поддршка на вистинските универзални вредности, ТТК Банка АД Скопје годинава со големо задоволство и безрезервно ја дава ...
сите 12 | | | веќе видена

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка Сосиете Женерал во референтна банка во односите со клиентите. Оваа ...
сите 6 | | | веќе видена

Во Македонија, и институциите и бизнисот треба да обрнат повеќе внимание на иноваторството. Креативноста и иновациите се нешто што ја поткрева економијата, а ...
сите 3 | | | веќе видена

Придружете се кон успешниот тим на професионалци, посветен кон издигнување на Охридска банка Сосиете Женерал во референтна банка во односите со клиентите. Оваа ...
сите 7 | | | веќе видена

Фондот за иновации и технолошки развој организира Креативна работилница за младинско творештво на која ученици од неколку средни училишта од Македонија ќе ...
сите 9 | | | веќе видена

Децата како најголема вредност за семејството и за општеството во целина, се во фокусот на Комерцијална банка АД Скопје. Традиционалната акција на донирање ...
сите 11 | | | веќе видена

Македонија ќе добие регистар на вистински сопственици. Од 1 октомври следната година секое физичко лице при иницијална регистрација во Централниот регистар ќе ...
сите 19 | | | веќе видена

Семинарот е наменет за сопственички и управителки на мал или среден бизнис. Семинарот е бесплатен за учесничките, односно е финансиран од страна на ЕБОР, ...
сите 15 | | | веќе видена

next