Банкарство

Комората на сметководители на Македонија при Сојузот на стопански комори, денес обезбеди дигитален пулт за бесконтактно мерење на температура и за дезинфекција ...
сите 98 | | | веќе видена

Сите пензионери кои ја примаат пензијата преку Стопанска банка а.д. Битола со истата ќе може да располагаат преку мрежата на банкомати почнувајќи од 27.05.2020 ...
сите 64 | | | веќе видена

Охридска банка АД Скопје врши предвремена исплата на пензијата за месес Мај 2020 година. Охридска банка ги известува своите клиенти дека врши предвремена ...
сите 76 | | | веќе видена

Според податоците на компанијата „ Ampere Analysis “, што се занимава со анализа на пазарот, глобалниот сектор за забава ќе изгуби раст од 160 милијарди долари ...
сите 16 | | | веќе видена

Директорот и основач на најпознатата социјална мрежа „Facebook”, Марк Зукерберг напредуваше на списокот на милијардери на „Bloomberg”, надминувајќи милијардери ...
сите 15 | | | веќе видена

Македонската банкарска асоцијација ја известува јавноста дека банките се подготвени предвремено да ја извршат исплатата на мајските пензии. Сите пензионери ...
сите 87 | | | веќе видена

Имајќи ги во превид препораките и засилените мерки за заштита од ширење на COVID – 19, Стопанска банка АД – Скопје ги известува своите клиенти пензионери дека ...
сите 105 | | | веќе видена

next