Автомагазин

Најзначајна инвестиција во целата историја на компанијата Растот на глобалната побарувачка беше повод за создавањето на новиот развојно-истражувачки центар на ...
| | веќе видена

Чувајте ги на ладно, суво и темно место Битно е местото на кое ќе ги чувате летните пневматици - според мислењето на стручњаците, најважен фактор е ...
сите 7 | | | веќе видена

Колку е вистинската автономија на електричните возила? Електричните возила веќе се секојдневност, но купувачите сé уште резервирано гледаат на нив Објавено на ...
| | веќе видена

Кои возила ќе добијат црвена, а кои зелена еколошка налепница? Државата ќе потроши огромни количини црвена боја за печатење на новите еколошки налепници ...
сите 113 | | | веќе видена

Загадувачите ќе се етикетираат, еколошките возила ќе се субвенционираат Македонија конечно фаќа чекор со Европа во однос на третманот на возилата и ...
сите 141 | | | веќе видена

next