Автомагазин

DS ја крати гамата Објавено на 5 јуни 2018 година Претставени со големи амбиции, DS4 и DS5 го завршија својот животен пат со мала продажба. Францускиот премиум ...
сите 17 | | | веќе видена

Хамбург без дизел автомобили Објавено на 3 јуни 2018 година Започна протерувањето на дизел автомобилите од германските градови - Хамбург стана првиот германски ...
сите 13 | | | веќе видена

Harley-Davidson Revelation На електрификацијата не можеше да се спротивстави ниту Harley-Davidson Објавено на 1 јуни 2018 година Славниот американски ...
сите 4 | | | веќе видена

Mazda стигна до 50.000.000 И тоа само во Јапонија! Објавено на 29 мај 2018 година Во светски рамки Mazda не се смета за голем производител но нејзините ...
сите 2 | | | веќе видена

next