Од денес на сите станици за точење гориво во Германија, на коишто се поставени повеќе од шест пумпи за точење, мора на возачките и возачите да им покажат ...
сите 12 | | | веќе видена

Во септември, уделот на нови автомобили со приклучок за полнење, односно електрични и приклучни хибридни автомобили во Норвешка достигнал 91,5 проценти. Чисто ...
сите 16 | | | веќе видена

next