Бесплатен перек за возачките и возачите на велосипед во 554 пекарници од 73 компании со синџири од пекарници, во иницијативата на германското министерство за ...
сите 4 | | | веќе видена

Славче Таневски беше еден од најзафатените домаќини за време на одржувањето на салонот ИАА Мобилност во Минхен, со цели денови поминати во интервјуа и ...
сите 9 | | | веќе видена

next