Технологијата што спортистите ја користат за усовршување на својата игра и што ги пресликува реалните движења во видеоигрите, отсега служи и во производството ...
сите 7 | | | веќе видена

Покрај субвенцијата во висина од 4.000 евра при купување електричен автомобил, Германија нуди дополнителна погодност кога службени автомобили со погон на ...
сите 9 | | | веќе видена

next