Славче Таневски е името поради коешто новиот Mercedes CLA добива уште поголем публицитет меѓу македонската јавност. Така е впрочем по секое појавување на нов ...
сите 4 | | | веќе видена

Ford и Volkswagen ги објавија првите договори за соработката. Цел е да се зајакне конкурентноста на обете претпријатија и да се подобри понудата за клиентите, ...
сите 16 | | | веќе видена

Opel има нова Zafira, поголема и попросторна од претходната, сосем поразлична. Големото комбе докажува дека ерата на семејните ванови заврши. Првата генерација ...
сите 14 | | | веќе видена

next