Колку еден нов модел може да биде оригинален и да се издвојува од напливот на слични по големина и по технологија конкуренти? Одговорот на поставеното прашање ...
| | веќе видена

Автомобилскиот сектор, кој во Турција со години наназад е водечки во извозот, во месец мај забележа пораст од 8% во однос на минатата година бележејки рекорден ...
сите 15 | | | веќе видена

next