Германските медиуми открија дел од клаузулата во договорот на Милот Рашица, која вели дека ако Вердер Бремен испадне во втората лига, тогаш Рашица може да ...
сите 25 | | | веќе видена

Иако вонредната состојба се почитува на целата територија на земјава, границите продолжуваат да бидат порозни. Заеднички патроли на АРМ и МВР на границите ...
сите 5 | | | веќе видена

Кумановскиот градоначалник Максим Димитриевски и уште едно лице од општинскиот кризен штаб, ќе добијат парична казна оти при изречена мерка за изолација ...
сите 223 | | | веќе видена

Игрите на среќа ќе нормално ќе се организираат како и до сега, само индустријата добива проширување на услугите за граѓаните по електронски пат. Претседателот ...
сите 23 | | | веќе видена

Последиците од корона вирусот ги чувствуваат и јавните комунални претпријатија. Од една страна е зголемен обемот на работа со дезинфекција, чистење на улиците ...
сите 12 | | | веќе видена

Владата и медицинските власти во следниве неколку дена ќе го следат придржувањето на граѓаните во однос на мерките за социјална дистанца и обврската за носење ...
сите 279 | | | веќе видена

next