Алфа ТВ

Од предвидени 400, реализирани само 54 милинони евра. Катастрофално лоши се податоците за реализацијата на капиталните инвестиции во првиоте пет месеци од ...
сите 21 | | | веќе видена

Јужнокорејската компанија „Хјундаи“ предупреди дека евентуалното воведување царини за увоз на автомобили од страна на САД ќе се одрази на воениот сојуз меѓу ...
сите 101 | | | веќе видена

Влахутин посочи дека европската интеграција не е за луѓе кои имаат скриени програми или агенди. Амбасадорката на Европската унија во Тирана, Романа Влахутин ...
сите 22 | | | веќе видена

Бројот на руските туристи во Турција во периодот од јануари до мај 2018 година се зголемил за 49,6 отсто и зазема лидерско место по број на посети, соопшти ...
сите 34 | | | веќе видена

Европската комисија денеска соопшти дека итно ќе додели дополнителни средства за Шпанија и Грција, наменети за подобрување на условите во центрите за прием на ...
сите 7 | | | веќе видена

Најпрвин било соопштено дека средствата во износ од 120 илјади денари ќе се намалат на 80 илјади денари. Потоа се покажало дека Велес не е способен да им ги ...
сите 6 | | | веќе видена

next