Времената мерка за ослободување на царинската давачка за увоз на смрзнато свинско месо, даде позитивни резултати за развојот на домашната месна индустрија, ...
сите 23 | | | веќе видена

Расположението во корист на референдумот и за опцијата за европска Македонија расте од ден на ден и јас мислам дека бројот на оние што ќе гласаат „за” ќе биде ...
сите 62 | | | веќе видена

Во рамки на меѓународната акција „Да го исчистиме светот“ денеска повеќе од две илјади ученици од гимназијата и оновните училишта во општина Гевгелија ...
сите 9 | | | веќе видена

Референдумот е највозвишена вредност, највисок и најмоќен облик на непосредна демократија што го имаат граѓаните. Затоа на 30 септември масовно да излезат на ...
сите 62 | | | веќе видена

next