24 Вести

Три сценарија подготви државата за справување со последиците предизвикани од коронавирусот во економијата. Основите сценарија – поволно, неповолно и ...
сите 147 | | | веќе видена

Комерцијалните банки до кои е доставено барање за изразување интерес за заемот за премостување до еврообврзницата во износ од 400 милиони евра треба до денеска ...
сите 147 | | | веќе видена

Трајко Славески член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ во своето гостување во Телевизија 24 зборуваше за мерките кои владата предводена од СДСМ ги донесе во врска со ...
сите 44 | | | веќе видена

Владините мерки за справување со екомомската криза од коронавирусот се насочени кон стопанството, но многу повеќе кон работниците, да ги задржат работните ...
сите 393 | | | веќе видена

Генералниот секретар на Алијансата, Јенс Столтенберг го најави дневниот ред на утрешниот министерски совет, кој за првпат ќе се одржи на видео-конференција ...
сите 160 | | | веќе видена

АД за изградба и стопанисување со станбен простор и со деловен простор од значење за Републиката - Скопје изврши нова, втора по ред дезинфекција на 4-катни ...
сите 45 | | | веќе видена

Универзитетската клиника за хируршки болести „Св. Наум Охридски“ Скопје со ново настанатата состојба со Ковид 19, а со цел транспарентно и отчетно работење во ...
сите 17 | | | веќе видена

Во Србија во изминативе 24 часа се зголемува бројот на тестирни лица и од 810 новотестирани, позитивни на коронавирусот се 160 лица, со што од 4371 тестирани ...
сите 93 | | | веќе видена

Парични казни ќе добијат екс директорката на Охридската општа болница и инфектолозите поради утврдени пропусти во случајот со 66 годишната пациентка од ...
сите 190 | | | веќе видена

next