24 Инфо

Од вчерашната 119. седница на Владата произлезе скандалозна иформација дека одземеното грозје на лозарите од Тиквешкот Регион за 2014, 2015 и 2016 година сè ...
сите 38 | | | веќе видена

Поранешниот претседател на Франција, Франсоа Оланд присуствуваше на конференцијата одржана на факултетот за политички науки во Париз посветена на кризата на ...
сите 21 | | | веќе видена

Државниот секретар за животна средина и просторно планирање Ана Петровска присуствуваше во Свети Николе на 26-та вонредна седница на Советот на општината. Како ...
сите 16 | | | веќе видена

На почетокот на расправата во грчкиот Парламент, за ратификација на Протоколот за членство во НАТО, веднаш по обраќањата на двајцата известувачи, Независни ...
сите 40 | | | веќе видена

Француското национално финансиско обвинителство започна истрага за договор за безбедносни активности, потпишан меѓу фирмата на поранешен функционер на ...
сите 78 | | | веќе видена

Владата на вчерашната 119-та седница донесе одлука за изградба на нов систем за дистрибуција на природен гас во земјава по пат на јавно-приватно партнерство. ...
сите 41 | | | веќе видена

Вработените на Медицинскиот факултет при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје ќе добијат пет отсто поголеми плати од јануари 2019, одлучи Владата на ...
сите 47 | | | веќе видена

next