На Клиниката за онкологија во тек е селекција на пациентите и оние кои ќе ги исполнат условите ќе ја добијат кубанската вакцина против рак на белите дробови. ...
сите 47 | | | веќе видена

Најновата научна студија која ја спроведоа истражувачите од Универзитетот „Стони Брук“ во Њујорк покажала дека во 90% од случаите модерниот начин на живеење е ...
сите 3 | | | веќе видена

Нова комплилација од руски момци е објавена на канал Јутјуб, не за да се восхитуваме, туку само да се потсетиме по стоти пат за тоа колку лугето понекогаш ...
сите 2 | | | веќе видена

1. "Имагинацијата е поважна од знаењето. Знаењето е ограничено, додека имагинацијата го опфаќа целиот свет, го стимулира напредокот, раѓа еволуција." 2. ...
сите 10 | | | веќе видена

Доста само слушаме дали постојат GENTLEMAN особи, иако се поретко постојат такви, сега прочитајте неколку манари на GENTLEWOMEN. Помага на тотални странци ...
| | веќе видена

next