Образование

Неприфаќањето на изборните резултати е политичка констатација која доколку сака СДСМ да ја ефектуира на правен начин ќе мора да ги почитува правните прописи ...
сите 41 | | | веќе видена

Неприфаќањето на изборните резултати е политичка констатација која доколку сака СДСМ да ја ефектуира на правен начин, ќе мора да ги почитува правните прописи, ...
сите 41 | | | веќе видена

Неприфаќањето на изборните резултати е политичка констатација која доколку сака СДСМ да ја ефектуира на правен начин ќе мора да ги почитува правните прописи ...
сите 46 | | | веќе видена

Во реакција по изборите во Македонија, американскиот аналитичар Даниел Сервер оценува дека изборите им донеле решавачки мандат на победничките партии и додава ...
сите 7 | | | веќе видена