Образование

Во реакција по изборите во Македонија, американскиот аналитичар Даниел Сервер оценува дека изборите им донеле решавачки мандат на победничките партии и додава ...
сите 2 | | | веќе видена

- ТВ-спикерка Никогаш не сум ги криела годините, па немам потреба тоа да го правам и денес, кога полнам 83 години. Сметам дека сепак тоа не е возраст за ...
сите 22 | | | веќе видена

Полицијата користи систематски пристап за борба против растурањето дрога. Полицијата презема мерки против уличните дилери на дрога на Балканот. [Toмислав ...
сите 2 | | | веќе видена

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, на крајот од изборниот ден објави дека поради низата нерегуларности, притисоци и континуирано поткупување на гласачите, не ...
сите 16 | | | веќе видена

Претседателот на СДСМ, Зоран Заев, на крајот од изборниот ден објави дека поради низата нерегуларности, притисоци и континуирано поткупување на гласачите, не ...
сите 19 | | | веќе видена