Образование

Чинот на враќање на мандатите е дел од едно поопсежно сценарио осмислено во потесни кругови на СДСМ за дестабилизирање на РМ, и за внесување на политички ...
сите 40 | | | веќе видена

Повикот е отворен до 19 мај, а според проценкитe на владата зафатот треба да чини нешто повеќе од еден милион евра без ДДВ. Премиерот Никола Груевски неодамна ...
сите 19 | | | веќе видена