Образование

Македонија денеска се сеќава на еден од своите најголеми синови. Со низа манифестации ќе бидат одбележани 111. години од смртта на македонскиот револуционер ...
сите 67 | | | веќе видена

Македонија денеска се сеќава на еден од своите најголеми синови. Со низа манифестации ќе бидат одбележани 111. години од смртта на македонскиот револуционер ...
сите 76 | | | веќе видена