Мултикултурно општество

Земјоделски крај. Жителите излегуваат од своите домови да го поздрават претседателскиот кандидат Стево Пендаровски. Ја изразуваат својата поддршка, но ги ...
сите 33 | | | веќе видена

„Имаме изграден став, работиме тимски, сите институции соработуваат, знаеме што сакаме, затоа и сите земји надвор не почитуваат“, истакна претседателскиот ...
сите 30 | | | веќе видена

Мои почитувани сограѓани, пријатели, роднини, комшии, сопартијци, другари Македонци, Роми, Турци, Власи, Албанци, Срби, Бошњаци… Ова се мигови кога се наоѓаме ...
сите 4 | | | веќе видена