Мултикултурно општество

Кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓе Иванов вечерва одржа митинг во Струга. Тој пред граѓаните истакна дека вчера во овој град освоил повеќе гласови ...
сите 18 | | | веќе видена

Ѓорге Иванов, кандидатот за претседател на ВМРО ДПМНЕ и на Коалцијата „За подобра Македонија“ вечерва одржа митинг во Струга и оттаму порача дека треба масовно ...
сите 37 | | | веќе видена

Кандидатот за претседател на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓе Иванов вечерва одржа митинг во Струга. Тој пред граѓаните истакна дека вчера во овој град освоил повеќе гласови ...
сите 39 | | | веќе видена

Граѓаните ги избраа реформите и концептот за перманентен развој со кој државата оди напред. Гласаа за нови работни места, инвестиции, за подобра иднина на ...
сите 39 | | | веќе видена

Да ја сакаш Македонија значи посветено да работиш за неа. Да не се обесхрабруваш кога те омаловажуваат и да продолжиш да работиш за државата. Да ја сакаш ...
сите 10 | | | веќе видена

. Груевски потенцираше дека во недела се трасира победата на Ѓорге Иванов но и ќе се одговори на сите радикални стрктури во Македонија кои бараат промна на ...
сите 10 | | | веќе видена

Да ја сакаш Македонија значи посветено да работиш за неа. Да не се обесхрабруваш кога те омаловажуваат и да продолжиш да работиш за државата. Да ја сакаш ...
сите 7 | | | веќе видена

Да ја сакаш Македонија значи посветено да работиш за неа. Да не се обесхрабруваш кога те омаловажуваат и да продолжиш да работиш за државата. Да ја сакаш ...
сите 7 | | | веќе видена