Мултикултурно општество

Новоизбраниот претседател на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска даде свечена изјава пред Собранието на Република Македонија со што и официјално започна ...
сите 88 | | | веќе видена

Новоизбраниот претседател на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска даде свечена изјава пред Собранието на Република Македонија со што и официјално започна ...
сите 59 | | | веќе видена

Уставот врз кој се заколнав ме обврзува да го бранам уставното име на нашата држава. Затоа нема да дозволам промена на Уставот со цел промена на уставното име ...
сите 5 | | | веќе видена

Уставот врз кој се заколнав ме обврзува да го бранам уставното име на нашата држава. Затоа нема да дозволам промена на Уставот со цел промена на уставното име ...
сите 69 | | | веќе видена

Новоизбраниот претседател на Република Македонија Ѓорге Иванов денеска даде свечена изјава пред Собранието на Република Македонија со што и официјално започна ...
сите 116 | | | веќе видена

Во продолжение следи интегрален текст од денешната изјава за медиуми на која се обрати претседателката на советот за ЕУ интеграции, Лидија Димова. Денеска ...
| | веќе видена

Денеска, по 69 години, со жалење може да констатираме дека Македонија секојдневно се оддалечува од патот кон Европската Унија, поради погрешните и назадни ...
сите 3 | | | веќе видена