Граѓанско општество

Тие бараат да се прифати одлуката на албанскиот електорат и во идната влада да ја вклучи победничката партија во албанскиот политички табор. - Ако Албанците ја ...
сите 6 | | | веќе видена

ВМРО-ДПМНЕ како најголема победничка партија на која според Уставот ќе и припадне мандатот за формирање на Влада, почитувајќи ја веќе изградената практика, се ...
сите 7 | | | веќе видена