Добро управување

Промоцијата на првото одделение за односи со јавноста на јавното обивнителство, новинарите ја искористија за прашања во врска со случаите Ровер, актер како и ...
сите 5 | | | веќе видена

За Заев, не е лошо ако Грција ги искористи плановите на СДСМ за бојкот на Собранието. Штетните одлуки кои изминативе денови ги донесе најголемата опозициска ...
сите 35 | | | веќе видена

За Заев, не е лошо ако Грција ги искористи плановите на СДСМ за бојкот на Собранието.Штетните одлуки кои изминативе денови ги донесе најголемата опозициска ...
сите 36 | | | веќе видена

За Заев, не е лошо ако Грција ги искористи плановите на СДСМ за бојкот на Собранието. Штетните одлуки кои изминативе денови ги донесе најголемата опозициска ...
сите 52 | | | веќе видена

Државното јавно обвинителство денеска ќе одржи прес-конференција на која би требало да стане збор за кривичната пријава која ја поднесе СДСМ против премиерот ...
сите 26 | | | веќе видена

Маратонска седница на Централниот одбор, која поминала со жестоки дискусии и остри тонови Опозицискиот СДСМ реши да ги врати 34-те пратенички мандати и во ...
сите 44 | | | веќе видена

Што ќе прави СДСМ откако ќе го бојкотира Собранието е клучното прашање на кое лидерот на СДСМ, Зоран Заев, ќе треба да одговори на седницата на Централниот ...
сите 101 | | | веќе видена

Заменик претседателот на СДСМ, Радмила Шекеринска му го врти грбот на Заев околу одлукаа за враќање на пратеничките мандати, пишува „Утрински весник“, ...
сите 110 | | | веќе видена