Економски развој

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски порача дека во недела треба да победи Македонија, да победи демократијата. Во продолжение следува интегрален текст од ...
сите 11 | | | веќе видена

Кај стопанствениците најголем интерес побудуваат дел од мерките во програмата на ВМРО-ДПМНЕ кои се однесуваат на можностите за проширување на нивните ...
| | веќе видена

Кај стопанствениците најголем интерес побудуваат дел од мерките во програмата на ВМРО-ДПМНЕ кои се однесуваат на можностите за проширување на нивните ...
сите 2 | | | веќе видена