Економски развој

-Изборната победа со освоените 61 мандати во Парламентот е неоспорна и зборува за силната поддршка што граѓаните на Македонија ја дадоа на политиките на ...
сите 6 | | | веќе видена

Изборната победа со освоените 61 мандати во Парламентот е неоспорна и зборува за силната поддршка што граѓаните на Македонија ја дадоа на политиките на Владата ...
сите 7 | | | веќе видена

Комесарот за проширување на Еворпската унија, Штефан Филе, во изјава за дописникот на МИА од Брисел, ситакна дека постизборната ситуацијата во Република ...
сите 17 | | | веќе видена