Економски развој

СДСМ на ланските избори прогласи победа уште во првиот круг, годинава беше 3:1 во корист на ВМРО-ДПМНЕ РАНКОВЦЕ - На 24 март минатата година, кога во земјава ...
сите 6 | | | веќе видена

Продолжуваат позитивните реакции на европските политичари за изборите и зачуденоста од однесувањето на СДСМ. Изборната победа со освоените 61 мандати во ...
сите 3 | | | веќе видена

Изборната победа со освоените 61 мандати во Парламентот е неоспорна и зборува за силната поддршка што граѓаните на Македонија ја дадоа на политиките на Владата ...
сите 3 | | | веќе видена

Ова се наведува во честитката од почесниот претседател на Групата на Европската народна партија во Парламентарното собрание на Советот на Европа, Лука Волонте, ...
сите 4 | | | веќе видена

Изборната победа со освоените 61 мандати во Парламентот е неоспорна и зборува за силната поддршка што граѓаните на Македонија ја дадоа на политиките на Владата ...
сите 5 | | | веќе видена