Локален и рурален развој

Генералниот секретар, Оливер Спасовски, изрази надеж дека меѓународната заедница со најголема сериозност ќе ги разгледа сите случувања за изборниот процес Во ...
сите 5 | | | веќе видена

Изборите завршија. Некој славеше победа некој се налути. Дел од политичките партии се бореа за повеќе пратенички места во новиот парламентарен состав некои се ...
сите 3 | | | веќе видена

Според првичните и неконечни резултати, владејачката партија со убедливо мнозинство победи и на претседателските и на парламентарните избори. ДИК на ...
сите 40 | | | веќе видена