Локален и рурален развој

Автори: Сашка Цветковска во Скопје и Павла Холчова во Прага. Насловна фотографија: Томислав Георгиев Дневната работа на Сашо Мијалков е да ја води тајната ...
сите 2 | | | веќе видена

Јасно зголемениот меѓународен интерес и притисок за решение, Грција и Самарас можат да го избегнат со префрлање на вината на Македонија – една партија не го ...
сите 4 | | | веќе видена

Поранешниот лидер на СДСМ, Бранко Црвенковски, во интервју за Дојче веле, даде свои оцени за изборите, изборните резултати и за случувањата во партијата, ...
сите 80 | | | веќе видена

Црвенковски истакнал дека на партијата и е потребно единство и лидер со кредибилитет и обединувачки капацитет, авторитет кој ги надминува рамките на партијата ...
сите 98 | | | веќе видена