Социјална кохезија

На социјалните мрежи се појави писмо до општинските организации на СДСМ со насока за нивно дејствуување, кое содржи пет задачи со кои активистите и членови на ...
| | веќе видена

„Семос“ не била единствената фирма во чија полза одлучувал портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, вршејќи ја функцијата претседател на второстепената комисија во ...
сите 21 | | | веќе видена

Причината за стравот кај голем дел од опозициските активисти се базира на неофицијалните и на официјалните рејтинзи што кружат низ јавниот простор, но, пред ...
сите 6 | | | веќе видена

„Семос“ не била единствената фирма во чија полза одлучувал портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, вршејќи ја функцијата претседател на второстепената комисија во ...
сите 16 | | | веќе видена

„Семос“ не била единствената фирма во чија полза одлучувал портпаролот на СДСМ, Петре Шилегов, вршејќи ја функцијата претседател на второстепената комисија во ...
сите 19 | | | веќе видена