Социјална кохезија

Ѓурѓовден е денот кога се слави Св. Великомаченик Георгиј Победоносец - заштитник на сиромасите, лекар на немоќните, помошник на владетелите. Празник на ...
сите 20 | | | веќе видена

Ѓурѓовден е денот кога се слави Св. Великомаченик Георгиј Победоносец – заштитник на сиромасите, лекар на немоќните, помошник на владетелите. Празник на ...
сите 22 | | | веќе видена