Изборен процес

По верификацијата на мандатите на сите пратеници во Собранието, меѓу кои се и пратениците на опозицијата, тие можат да се откажат од нив, само преку оставки, ...
сите 8 | | | веќе видена

СДСМ да ја пресипспита својата одука и да се врати во Собранието. Потпретседателот на Парламентарното собрание на Советот на Европа Аксел Фишер во изјава за ...
сите 3 | | | веќе видена

Честитки за победата на ВМРО-ДПМНЕ предводена од премиерот Никола Груевски на парламентарните избори и за реизборот на претседателот Ѓорге Иванов, како и ...
сите 4 | | | веќе видена