Култура, спорт и рекреација

Во програмата на ВМРО-ДПМНЕ посебен фокус има младата популација, во сферата на младинската политика, мерките кој се превземаат за развој на спортот и ...
сите 4 | | | веќе видена

Кога Социјалдемократскиот сојуз, испровоциран да ја направи разликата, како еден од аргументите зошто треба да ја освои власта, ќе се обиде да наметне ...
| | веќе видена

Во програмата на ВМРО-ДПМНЕ посебен фокус има младата популација, во сферата на младинската политика, мерките кој се превземаат за развој на спортот и ...
сите 8 | | | веќе видена

Носителот на кандидатската листа за пратеници на петтата изборна единица на коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ, Антонио Милошоски ...
сите 9 | | | веќе видена