Плус Инфо

Во тек е конгресот на СДСМ на кој делегатите од пладне расправаат за партиските определби и за тоа дали актуелното раководство ќе ја добие поддршката на ...
сите 173 | | | веќе видена

СДСМ во реакција на соопштението што ВМРО-ДПМНЕ го испрати до медиумите после прес-конференцијата на Рената Дескоска, член на Извршниот одбор на СДСМ, на ...
сите 19 | | | веќе видена

Целокупната постапка на верификација на мандатите на пратениците на денешната конститутивна седница на новиот состав на Собранието на Република Македонија, е ...
сите 22 | | | веќе видена

Повикувајќи се на одредби од Уставот, изборниот законик и деловникот на Собранието, парламентарното мнозинство составено од ВМРО-ДПМНЕ и од ДУИ им ги ...
сите 75 | | | веќе видена