Плус Инфо

Во утрешниот број на „Слободен печат“ читајте: - Пратениците од СДСМ ќе поднесат оставки на мандатите верификувани против нивна волја - Недоволно обезбеден ...
сите 4 | | | веќе видена

Притеснет од јавноста дека нема честитки за Ѓорге Иванов, неговиот Кабинет мораше да ги објави добиените, а преку нивната содржина уште покатегорично излезе на ...
сите 7 | | | веќе видена

СДСМ денеска повторно порача дека „власта на Никола Груевски спроведе класично насилство со верификацијата на мандатите на пратениците на СДСМ“. „Тоа го ...
сите 11 | | | веќе видена

Корупциската афера за продажбата на „Македонска банка“, која ја обелодени СДСМ, дека премиерот Никола Груевски, наводно земал поткуп од 1,5 милиони евра, во ...
сите 2 | | | веќе видена