Плус Инфо

Не ја оспоруваме легалноста на изборниот процес, ниту легалноста на институцијата претседател, ја оспоруваме легитимноста на избраниот претседател без волјата ...
сите 2 | | | веќе видена

Опозицијата нема повеќе да им служи како алиби на Груевски и на Ахмети во донесувањето закони со кои ќе го променат Уставот, со кои ќе продолжи македонскиот ...
сите 5 | | | веќе видена

Извршниот одбор на СДСМ вчера едногласно одлучи да му препорача на Централниот одбор да донесе одлука за неприфаќање на мандатите, изјави партискиот портпарол ...
сите 125 | | | веќе видена

Обединети за Македонија ги оцени претседателските и предвремените парламентарни избори како нефер и недемократски избори. „Во Македонија на денот на изборите ...
сите 2 | | | веќе видена