Велес Прес

По големата желба и митинзи на ВМРО ДПМНЕ ми се оствари големиот сон, да се сликам со мојата омилена пеачка ѕвезда Елена Ристеска. Баш пред мојот роденден први Април ми се оствари желбата, и со тоа вчерашниот ден е еден од мои најдобри денови во дошегашниот живот. Благодарност на денскиот митинг кој се одржа во трите успеав во временски период од двата до трите кога пеачите ги изведува свои хитови да ја викнам за да се сликам со нејзе. Ја прашав дали има фото апарат со себе, ми рече немам но за среќа се погоди еден пријател во близина со фото апарат кој исто така сакаше да се слика со нејзе, и не сликаше. Исто така ја прашав зошто последно време ја нема толку много на сцената, ми рече и се изјасни, наскоро ќе има од мене албум рече таа. Сите што сакаат да имаат по една фотка од нејзе нека слободно ја викнат, таа нема да ве одбие ако има време.
| | веќе видена