Зоран Поповски

Непосредно пред состанокот на ЕУ-Западен Балкан во Солун, медијаторот го одржа ветувањето и свика нова рунда преговори за името во Њујорк Атина - Медијаторот ...
сите 3 | | | веќе видена

Пред 12 години, на 19 мај, дождливата мајска ноќ во Скопје донесе многу радост, ерупција и шампионска круна од највисок ранг – од Лигата на шампионите, а ...
сите 19 | | | веќе видена