Стево Пендаровски

Стево Пендаровски и неговиот ментор Бранко Црвенковски, човекот на кого му беше советник, се луѓето кои креираа и водеа политика со која направија голема ...
сите 15 | | | веќе видена

Деновиве, откако започна кампањата, гледам еден друг човек исто така професор кој се обидува да ги придобие симпатиите на граѓаните. Повеќето не го познаваат, ...
сите 4 | | | веќе видена

Стево Пендаровски и неговиот ментор Бранко Црвенковски, човекот на кого му беше советник, се луѓето кои креираа и водеа политика со која направија голема ...
сите 5 | | | веќе видена

Министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска, во својот говор на митингот во Свети Николе, потсети за времето кога Стево Пендаровски работел како ...
сите 6 | | | веќе видена

Министерката за внатрешни работи, Гордана Јанкулоска, на вечерашниот митинг на претседателскиот кандидат на ВМРО-ДПМНЕ, Ѓорѓе Иванов во Свети Николе, рече дека ...
сите 9 | | | веќе видена

На денешниот митинг во Свети Николе на кој ВМРО-ДПМНЕ го презентираше својот претседателски кандидат, министерката за внатрешни работи Гордана Јанкуловска ...
сите 13 | | | веќе видена